El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is al jaren één van de meest populaire campings aan de Costa Brava. Deze gezellige familiecamping is van alle gemakken voorzien en op deze camping heb je gegarandeerd een heerlijke vakantie. Voor zowel jonge als oudere bezoekers is er van alles te beleven en hoef je je geen moment te vervelen. Ook als je van rust houdt, zit je hier op deze camping goed. Wat voor soort kampeervakantie je ook zoekt, op El Delfin Verde vind je het.

Verblijfsmogelijkheden op El Delfin Verde

Op camping El Delfin Verde heb je veel mogelijkheden als het gaat om verblijfsmogelijkheden. Het is mogelijk om met je eigen camper, caravan of tent naar deze camping te komen, en je eigen plekje op te zetten op één van de plekken die je kunt huren. Met name als je er voor kiest om met eigen vervoer naar deze camping te komen, is dit erg interessant. Kies je er liever voor om met het vliegtuig naar deze camping te komen en een kant en klare verblijfsplaats te huren? Ook dat is geen probleem. Er zijn voldoende blokhutten en stacaravans waar je uit kunt kiezen, om tijdens jouw vakantie in te verblijven.

Voorzieningen op de camping

Op El Delfin Verde ben je van alle gemakken voorzien. Het eerste dat opvalt is een groot zwembad in de vorm van een dolfijn. Aan de andere kant van de camping kun je direct het strand op, en genieten van de heerlijke zee. Op de camping vind je bovendien een uitgebreide supermarkt, waar je onder andere iedere ochtend vers brood kunt halen. De camping beschikt bovendien over een souvenir winkel, een kapper, een receptie waar Nederlands gesproken wordt en meerdere restaurants. Iedere dag staat het animatieteam klaar voor de kleintjes die ook graag vermaakt willen worden. Daarnaast zijn er vele avonden waarop een leuke show georganiseerd wordt.

De camping beschikt bovendien over een uitgebreid sportpark, waar de echte fanatiekelingen allerlei leuke sporten kunnen doen. Zo zijn er meerdere voetbalvelden (zowel grasveld als geasfalteerd), badmintonvelden, tennisbanen en een basketbal veld. Hier worden regelmatig leuke toernooien georganiseerd.

Gunstige ligging

De camping kent een hele gunstige ligging, omdat het allerlei leuke dingen in de buurt heeft. Het strand ligt pal aan de camping, waardoor je niet met de auto weg hoeft als je aan het strand wil genieten. In de nabije omgeving van de camping vind je de plaatsen Toroëlla de Montgri, Pals en Estartit. In deze plaatsen kun je heerlijk winkelen of ’s avonds een lekker hapje en drankje nemen.