Campings

De Costa Brava staat onder andere bekend om het grote aanbod aan campings. Het is een regio waar veel toeristen heen komen om te genieten van zon, zee en strand, in combinatie met dat echte vakantiegevoel. Voor liefhebbers van kamperen is de Costa Brava dan ook een waar paradijs. De Costa Brava kent vele leuke en gezellige badplaatsen, waar je tal van leuke campings kunt vinden. Kamperen kan in deze regio op veel verschillende manieren. Van een kleine, rustige camping tot aan een uitgebreide familiecamping met allerlei faciliteiten, je vindt het hier allemaal. Kamperen was nog nooit zo leuk als aan de Costa Brava.

Levendige campings

De meeste campings aan de Costa Brava zijn erg uitgebreid. Zo zijn er veel campings voorzien van een uitgebreide supermarkt, een levendig animatieteam en personeel dat Nederlands spreekt. Je zult merken dat je helemaal niets tekort komt op deze campings. Steeds meer gezinnen met opgroeiende kinderen komen naar deze plekken, en dat is goed te merken. De animatieteams zorgen er namelijk voor dat wel jonge kinderen als wat oudere kinderen zich geen moment hoeven te vervelen op de camping. Ook voor volwassenen wordt er in de avonduren vaak voldoende georganiseerd, zodat ook zij zich prima zullen vermaken. Er zijn veel leuke campings en vakantieparken aan de Costa Brava te vinden, dus er is voor ieder wat wils.

Ga jij met je eigen caravan of camper kamperen aan de Costa Brava? Zorg dan ook voor een goede uitrusting van je caravan of camper. Een belangrijk onderdeel daarvan is het slaapcomfort. Wanneer je twee weken verblijft in jouw caravan of camper, is een goed matras belangrijk. Het is dan ook aan te raden om te kiezen voor een caravanmatras of campermatras op maat, zodat jij kunt genieten van een heerlijke nachtrust op de camping.

Leuke omgeving

De meeste campings aan de Costa Brava zijn gelegen in een leuke omgeving. Er is altijd wel een leuke stad in de buurt waar je met je eigen auto of een huur auto heen kunt gaan. Het is bijvoorbeeld erg leuk om vanuit de camping op pad te gaan en de leukste stranden in de buurt te bezoeken. Niet alleen erg mooi, ook een verfrissende duik in de zee is in de warme zomermaanden nooit weg natuurlijk. Kortom, de Costa Brava biedt jou alles wat je zoekt in een heerlijke vakantie.

Populaire campings aan de Costa Brava