3 leuke waterparken aan de Costa Brava

kinderen zwembad waterpark

3 leuke waterparken aan de Costa Brava

Tijdens het warme weer kun je natuurlijk gaan zwemmen in het zwembad van je hotel of in de heerlijke Middellandse Zee, maar er zijn nog leuke alternatieven. Aan de Costa Brava vindt je namelijk verschillende leuke waterparken waar jij een hele leuke en verfrissende dag kunt beleven. Een waterpark is een attractiepark vol met zwembaden, glijbanen en wildwaterbanen om een dag vol plezier in het water te beleven. Zowel kinderen als volwassenen hebben hier een hele leuke dag. Aan de Costa Brava vind je verschillende van zulke parken, zodat jij tijdens je vakantie ook kunt genieten van een leuke dag in deze parken. Wij zetten de drie leukste waterparken aan de Costa Brava voor je op een rij.

Aquabrava

Het waterpark Aquabrava is een zeer populair waterpark in de plaats Roses. Het park heeft verschillende zwembaden met glijbanen, maar heeft ook een groot golfslagbad. Het park heeft ook verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo is er een winkeltje voor souvenirs en wat eten en drinken, en zijn er ligbedjes bij de zwembaden waar je gratis gebruik van kan maken.

WaterWorld

WaterWorld is een groot waterpark in Lloret de Mar. In de zomer is dit park erg populair onder zowel kinderen als volwassenen. Naast een aantal mooie zwembaden staat dit park bekend om haar waanzinnige glijbanen. Glijbanen als Family Lagoon en X-treme Mountain zijn glijbanen die je niet snel zult vergeten. Ook zijn er verschillende wildwaterbanen waar je, zelfs met twee personen tegelijk, van af kunt gaan.

Aquadiver

In Platja d’Aro vindt je één van de meest populaire waterparken van de hele regio, Aquadiver. Dit park kent glijbanen in alle soorten en maten. Kleine glijbanen voor de jongste kinderen, en hoge glijbanen met hoge hoogtes voor de echte fanatiekelingen. Tussendoor eet je heerlijk in het bijbehorende restaurant, waarna je weer vol goede moed naar de volgende glijbanen kunt gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *